• Erasmusbrug, Rotterdam
  • Maashaven, Rotterdam
  • Haven, Rotterdam
  • Stad, Rotterdam

Informatie

Directeur eigenaar Jos van der Heijden is sinds 1985 werkzaam in de schadeverzekeringsbranche. Zo startte hij zijn carrière in de verzekeringswereld als acceptant op de Transportafdeling van de Verzekeringsmaatschappij Stad Rotterdam. In 1990 maakte hij de overstap naar de Beursmakelaardij (de groot zakelijke markt) van Crediet Lyonnais Bank, later werd dit Generale Bank en uiteindelijk Fortis Bank. Als "Beurs Sluiter Transport" kwam hij hier in aanraking met grote transportcontracten, waaronder grote transportbedrijven, logistieke dienstverleners, vervoerders, commoditytraders, kraanverhuurbedrijven, binnenvaartcasco- en zeecasco bedrijven etc. In deze bedrijfstak groeide de heer van der Heijden door tot "Senior Sluiter Transport". Later kwamen hier ook de Technische Verzekeringen waaronder Constructie All Riskverzekeringen en Machinebreuk- en Machinebreukbedrijfsschade verzekeringen bij. Al deze zaken werden hoofdzakelijk in de co-assurantie markt op de beurzen in Rotterdam en Amsterdam ondergebracht.

In 1997 stapte de heer van der Heijden over naar kantoor Rotterdam van de Fortis Bank Rotterdam en bekleedde daar de functie "Senior Accountmanager Verzekeringen" in de zakelijke markt. Vervolgens ging hij in 2001 naar Tax-Holland Groep Verzekeringsmakelaars als Senior Accountmanager en hoofd buitendienst en groeide hij bij het latere Concordia Holland door tot commercieel directeur en bekleedde vervolgens een functie in het management.

Op basis van zijn ruime ervaring en zijn goede relaties in de zakelijke wereld, besloot de heer Van der Heijden om per 1 Augustus 2012 zijn eigen bedrijf op te zetten.